bilgemomy Hem pozisyon yakalayamadık hem bacak arası bi dolu bi boş göründü , şimdide doktorumuz dedi ki bacak arası boş ama üç çizgi vs demedi sadece bacak arası boş dedi . Salı günü Detaylıda netleşeceğini düşünüyorum . Böyle olan var mı ?
minismom bilgemomy 20+2 yim bende hala ogrenemedim 😂 bacaklar kapalı ne zaman acar Allah bilir benmde carsamba gunu detaylı insallah o zmn acar
bilgemomy umutluanne7 yaaa bakalım detaylıda net deselerde artık boş bacak arası yani , senin belli oldu mu fetal DNA ,
bilgemomy Rusapolat bende öyle düşünüyorum detaylıda son noktayı koyarlar artık eşşek kadar oldu 😀😀🤣🤣 nasıl hitap edeceğimi bileyim 😀
Eres26 elifavci benim yeğenime 8.5 ay kız dediler Doğuma 15 gün kala erkek dediler ve evet erkekmiş 😂
Rusapolat bilgemomy Ahshahdhahsh benim bebeye de önce kız dediler bacak aradı bomboş ultrasonda da bende gördüm. 4 gün sonra acilden girdim pipisi çıkmıştı ahshahdhahshah hiç güvenemiyorum. Allahtan artık belli benimki pipisini sağ olsun her yerde çat diye açıyor edepsiz akdnsndn
bilgemomy Rusapolat böyle boş muydu yaa vay haylaza bak sen 😀😀😀 doğunca baya süprizler yapacak size 🤣🤣