edabolukbasi3- Allah size sabır ihsan eylesin anacım nasıl baş ediyorsunuz görümcemin iki bebe bir de benim oğlan ev savaş alanından hallice asla anlaşamıyorlar seneye dört olacaklar ayvayı yedik 😂
edabolukbasi3- edabolukbasi3- bunlar daha böyle anlaşamıyorlarsa ben ekimde doğurucam benim oğlan napıcak çok merak ediyorum
Parinas edabolukbasi3- bizde de eltim ikinciyi doğurdu 2 ay önce. Bende 2 ay sonra 3ncüyü doğurcam inşallah. Ev kreşe dönecek 😀
Balbebek012 edabolukbasi3- üç bebeğim var evde bir düzen olunca inanki daha kolay oluyor bir de o bebeklerin yprulması lazım park vs. Eğer parka gitmiyorlarsa mesela ben dubleks evimin arka bahçesini oyun parkı haline getirdim her şeyi yapıp yorumluyorlar sonra banyo hoop uyku yani çocuk oyun oynayıp enerjisini atmalı bir de en önemli şey rutinleri 💕💕
reyhan03K edabolukbasi3- 2 tane kızım var biri 16 yaşında biri 9 yaşında şuan 3. Hamileyim ve buyuselerde aynı hiç anlaşamıyorlar😃😃gece yatana kadar evde kavga eksik olmuyor
edabolukbasi3- Balbebek012 biz köydeyiz zaten şu an her gün dışarıdalar sabahtan akşama kadar ama anlaşamıyorlar mesele yorulmak değil sürekli kavga benimkiyle görümcemin küçük arasında 7 ay var aynı yaş daha kolay anlaşır derler ama öyle değil valla kafam kaldırmıyor artık