Sinosanneoluyor2025 MAAŞALLAH SUBHANALLAH BARİKALLAH arkadaşlar bizde ikili basamaklı hanelere geçtik elhamdülillah 🤲🏻🥰 sağlıkla zamanında gelsin bebeklerimiz Allahın izniyle 🤲🏻❤️👼
Almina09 Sinosanneoluyor2025 Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı bizde tekli rakamlara düştük şükür 8 gün kaldı kavuşmaya 🥰
Sinosanneoluyor2025 Almina09 Amin Amin Aminn🤲🏻❤️👶ooo maşallah darısı başıma canım 🤲🏻🥰❤️ sezaryen mi olucaksın ? İlk mi seninde
Selim_Alparslan Sinosanneoluyor2025 evet kuşum sağlıkla alalım kucagimiza inşallah 🎀 sizin normal doğum mu olacak 🤩
nnisanannesiii Sinosanneoluyor2025 son 20 gün inşallah Allah’ım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah ♥️
Sinosanneoluyor2025 nnisanannesiii oyyy darısı başıma o günlere de hemencecik ışınlanmak istiyorum 🤲🏻❤️🥰
Canan1991 Uygulamaya göre 20 gün kaldı ama bu bir iki hafta içerisinde gelir dedi doktorlar çünkü bebek kanala girmiş artık aşağı doğru baskı yapıyor daha erken gelme ihtimali varmış bu 1-2 hafta içerisinde gelir dediler
Sinosanneoluyor2025 Canan1991 aiyyyy bizde sağlıkla o günlere hemencecik gelelim ışınlanalım istiyorum 🤲🏻🥰❤️
Canan1991 Sinosanneoluyor2025 çok hızlı geçiyor zaten bu 99′ları gördün ya buradan sonrası bayır aşağı iniyormuş gibi hıphızlı gidiyor nasıl bittiğini anlamayacaksınız bile ben öyle oldum 99′u Bir gördüm şimdi 20′lerdeyim işte nasıl geldi mi anlamadım bu tarihe