ikrapolat Malatya’ya yeni tayin olduk önereceğiniz iyi kadın doğum doktoru var mı özel veya devlet fark etmez kızlar 🌸
Sren1289 ikrapolat devlette Cengiz omurcan .serdar böğrü. Halil ibrahim akman. Özel Divan hastanesinde barış cıplak Mehmet Murat Altındağ öneririm
nesemom ikrapolat malatya eğitim araştırma hastanesinde serdar böğrü ve fatih yiğit kesinlikle öneririm üniversite hastanesinde de rauf melekoğlu var ama randevular çok fazla dolu oluyor özellikle detaylı ultrason yaptıracaksınız 2-3 ay önceden randevu alın
hep_acemi_anne nesemom bende devlette doktor arıyordum bu tavsiye ettikleriniz eğitim araştırmada yani Özalperdeki hastanede değil mi 🤗 devamlı gidebileceğimiz ilgili doktorlar mi
nesemom ikrapolat malatya merkezde misiniz nereye tayin oldunuz bu arada hayırlı olsun hoşgeldiniz malatyaya :)
nesemom hep_acemi_anne evet girişteki hastane ilgili ve bilgili doktorlar ben gayet memnun kaldım serdar hoca 12. haftada cinsiyetimizi direkt söylemişti doğum hakkında bilmiyorum sistemlerini ama kontrollerimde gayet iyilerdi
Hilal1748 Merhaba bende hava lojmanlarındayım Malatya’da. Ben hem devlete hem özele gidiyorum gözde hastanesinde Nuriye duras , devlette Nurdan yurt (erkek bu arada)
ikrapolat Hilal1748 aa öyle mi çok teşekkür ederim biz de henüz tadilatı bitirip gelemedik Malatya’ya 2 hafta sonra bende geleceğim inşallah
Hilal1748 ikrapolat Hoş geldiniz tekrardan hayırlı olsun. Gittiniz mi herhangi bir doktora burda? ben birkaçtane denedim devlette hala memnun kaldığım olmadı mecbur doğuma da özele gideceğim.
ikrapolat Hilal1748 çok teşekkür ederim eğitim araştırma hastanesinde Halil İbrahim Akman var ona gittim memnun kaldım ama doğum için memleketime Kayseri’ye gideceğim