Kızlar her sabah gözğmü kapatıp ağzıma tıktım resmen en az 2 tane haşlanmış yumurta ve gerçekten çok faydasını gördüğümü düşünüyorum sadece bir kontrolümde bebişin kilosu geride kalmıştı o da yumurtayı biraz ihmal ettiğim ay dı. Sonra hiç bırakmadım hala yiyorum evet bıktım. Ama yapıcak bişey yok. Tam tahıllı ekmek iki yumurta kaşar peynir çoğu zaman roka. Her gün bir kaşık üzüm pekmezi. Öğlen ve akşam tavuk et balık ne varsa. Kışın haftada 2 balık tükettim epeydir yemiyorum ama yalan yok. Ceviz muz arada karadut özünü buzlu suyla içiyorum. En az 3,5 4 lt su içiyorum. Yemeklerden sonra 1 saat sola yatıyorum 😵💫 ama saçma ama doğru karşılığını aldımmı evet aldım. Belki sizede faydası dokunur. Canınızı sıkmayın ğzğlmeyin başka bulgu yoksa korkmayın. Canı içinde olsun yavrumuzun kiloyu alır. Bakın benim yiğenim öyle şeyler atlattı ki 2 büyük ameliyat oldu down sendromlu.. 1 yaşındayken yenidoğan giydirdik ona.. şimdi 2 buçuk yaşında 14 kilo maşallah. Minik survivor🤍 bebekler çok güçlü inanın. Gelişimi güzel olsun kiloyu alır. Canı içinde olsun..