semazkcblc Kızlar 34+5 haftalığım bugün ilk defa yaşadım bu olayı ve inanılmaz korktum.. şuan meme gibi şişlik var ve oturamıyorum, yürüyemiyorum çok rahatsız ediyo.. tekrar tuvaletim gelirse diye inanılmaz korkuyorum bugün yaşadıklarımdan sonra😔 evde uygulayabileceğim bişeyler var mı? Bu şişlik geçer mi? Çok acıyor😔
banu_8 semazkcblc sıcak su tedavisi uygula derim bir leğen içine ılık oturabileceğin sıcaklıkta suyla doldur ve otur baya yumuşuyor daha sonra yavaş yavaş ovarak geri doğru ittir baya küçülme oluyor suyun içine papatya ve Kaya tuzu da koyabilirsin internetten bir bak istersen
Kaderakman Merhabalar semazkcblc merhaba canım yazını gördüm smdi suan şişliği varsa evde her gun sıcak suya oturmanı tavsiye ederm cok iyi geliyor. Norml doguma engel degil ama ben 22 önce DGM yptm ufacık meme kadardı dogumda ıkınmadan dolayı cok şişti ler. Ve kac gun cektim acısını günde 4 kere sıcak suya otryrdm ve kremleri kullndm hıc bı sekilde kabız olmmk gerekiyor 😑😑
songul123 semazkcblc benimkide o kadar çok sismisti ki kapanmıştı resmen kantoron yağı yada zeytin yağını pamuğa batir oraya köy pamuk orda kalsın canım 4 gün yaptım indi çok şükür günde 3 kez koydum
semazkcblc Yasemincifci gidicem canım da gidene kadar en azından rahatlatıcak bişey vardır belki umuduyla yazdım😔 dahiliyeye değil de kadın doğum doktoruna gitsem diyorum o bişeyler verir mi ki?
Zulfiyemir Deletedmom56 geçmiş olsun öncelikle benim 4. Evre ilk doğumdan kalan bir hemroidim var ve çok zor günler geçirdim genel cerrahiye gittim normal doğum tavsiye etmem dedi ve ilaç verdi kadın doğum doktorumla konustum ilacı kullanabilirsin dedi ve normal.doguma engel değil dedi tekrar geçmiş olsun ama bir genel cerraha görüşün en azindan pomaf verir rahatlarsınız bol su için ve posalı beslenin
semazkcblc Zulfiyemir yaa normal doğumu etkiliyor mu😔 direk kadın doğum doktoruma gitsem o krem vs vermez mi ki?
Zulfiyemir semazkcblc pomadi kadın doğum doktorunuzda yazabilir diye tahmin ediyorum geçmiş olsun çok zor biliyorum bende ikinci gebeligimi yasıyorum çok zor zamanlar geçirdim Rabbim kolaylıklar versin
Yasemincifci semazkcblc o seni direk oraya yönlendircek canım onun yapabileceği bişey yok sen de dikkat et kabız olmamaya çalış
semazkcblc Kaderakman çok geçmiş olsun😔 sıcak suya oturmak doğumu tetiklemez değil mi? Daha erken ya ondan korkuyorum biraz😔
semazkcblc Deletedmom56 aynen canım yani bugün yaşadıklarım çok kötüydü bayılcak gibi oldum, ağlıycaktım artık çaresizlikten ve çok korktum. İnşallah etkilemez normal doğumu ya😔
Kaderakman semazkcblc ılık suya oturabilirsiniz ama gecmesı ıcın sık sık yapmanız gerekiyor. Bu da etkileyebilir belkı kesin bıse diyemem 😏 ama siz mutlaka doktorunuzla görüşün ya kendisi ılax vrır ya da genel cerrahıye yönlendirir. Korkmayın kimisinin basuru olsa da dogum da skntı xekmedım dıyor. Herkes aynı olmuyor.
semazkcblc songul123 hemen yapıyorum inşallah iyi gelir. Birde önceden açılan postlara baktım orda da zeytin yağını ısıtıp sürün demişler daha mı etkili olur ki acaba?
songul123 semazkcblc inşallah faydası olur ben hep yapıyorum çünkü sürekli oluyor hamile oldum olalı ısıtıp hiç denemedim kuzum sen bilirsin 🤷♀️
peperutka semazkcblc Buz surunce acisini biraz hafifletiyor.Bende de gecen hafta cikmisti 3-4 gun cok acidi zeytinyagi buz filan surmustum.Farmasinin at kestanesi kreminden surdum simdi hic agrim yok.Onunla ilgili midir bilmiyorum ama küçüldü ve agrisi gitti.
NekwaSultan semazkcblc öncelikle cok gecmis olsun Viks en etkilisi hamileyken bende kullandim Günde 4 5 defa azcik bisey sürdüm ertesi gun doğurdum tekrarlamadi bile
semazkcblc NekwaSultan teşekkür ederim. Sürdüğünüzde ağrısı mı geçti yoksa o şişlik tamamen mi gitti acaba? İlk defa başıma geldiği için bilmiyorum kusura bakmayın ama tamamen yok olur mu o şişlik yoksa kalır mı😔
peperutka semazkcblc yok ya geçmiyormuş tamamen kaliyormus.Zaten simdi cikmasa normal dogumda kesin cikar diyolar.Bende dogumdan sonra daha kotu olur diye korkuyorum en azindan su an bir acisi yok
Derinnge34 semazkcblc sakın buz sürmeyin orası soğuk aldığında daha çok şişer sadece sıcak su bana doktorum duş aldığında telefon matarası varya onunla sıcak su tut demiştim direk sıcak suya oturmakta tehlikeli olabilir