Gokcin İdrar yolları enfeksiyonu için Üromisin 3g Toz İçeren Şase yazdı doktor bugün 34+4 haftalığım . Kullanan var mı acaba bi sıkıntı yaşadınız mı?
Efendininannesi Gokcin bu marka değil ama urocare 3 mg sanırım ondan kullandım tek kullanımlık şase 18.haftamda bir sıkıntı yaşamadım onun dışında probiyotik vermişti bana eczacıda çok iyi gelir kesinlikle kullansın demişti onuda kullandım
deryakrgz Gokcin bende kullandım ilaç mesanede ne kadar kalırsa o kadar faydası olur demişti eczanedekiler son idrarını yaptıktan sonra dört saat felan tuvalete gitme.. Geçmiş olsun umarım tez zamanda geçer..
Rkyc7 Gokcin bende kullandım canım kesinlikle kullan ve en az 3 litre su iç su antibiyotik etkisi gösteriyor ilerlerse çok kötü oluyor benimki ilerlemisti hastanede yattım sonra antibiyotik tedavisiyle atlattım çok şükür çok geçmiş olsun sana da inşallah hemen geçer 🌹
Kayzennn Gokcin 2 defa kullandım 8 haftalıkken sonra 26 haftalıkken doktor bugün yine yazdı 33 haftalık yani benimki geçmiyor anlamış değilim
Gokcin Efendininannesi anladım canım çok geçmiş olsun bol su tüket dedi banada en güzel enfeksiyon atma yöntemi dedi💐
Gokcin Geçmiş olsun canım bende fitili kullandım biraz önce şimdide ilaçı içip yatıcam lavoboya çıkma dedi içtikten sonra Sude_48
Gokcin Rkyc7 Yaaa geçmiş olsun canım😥 İnşallah geçer kullandım bakalım fitili de 5 gün geceleri dedi inşallah faydası olur 🤲 evet en güzeli su dedi bol su iç dedi canım benim
Kartanesi-24 Gokcin bu isimde değil ama banada monurol tek kullanımlık şase yazdı doktorum daha dün gece kullandım gebeliğimin baslarında da aynı şekilde kullanmıştım bir sorun olmadı, aksine enfeksiyon ilerlerse daha büyük sorun olur bebek için