Semamuhammet Arkadaşlar iyi akşamlar 15+0 olduk bugün ama hala midede gaz bazı yiyeceklere karşı hala hassasiyet devam ediyor. Üstüne bir de reflüm azıttı iyice süt içiyorum iki yudum mide asiti aşağı iniyor fakar gaz iki dakika sonra çıktığı için asit tekrar bogazıma kadar geliyor 😔 önerileri olan vardır inşallah
Sedaince Semamuhammet benim hamilelikte anladığım bişey var her dönemin kendine özel rahatsızlıkları oluyor ve sadece zamanla geçiyor İnan denemediği şey gitmediğim doktor kalmamıştı her hafta kendine özel bişey çıkıyor🤦♀️
Yalinn8 Semamuhammet hala dedigin rahim buyudukce articak bi mevzu malesef canim,not al hassasiyetin olan seyleri tuketme ben oyle yaptim,maden suyu ya da sade falım rahatlatiyor beni, bazen de rennie duo surup
Semamuhammet Sedaince kesinlikle öyle 15 de böyleysek ilerki safhaları düşünemiyorum Rabbim hayırlısıyla atlatabilmeyi nasip eylesin
Semamuhammet Yalinn8 bakalım canım su an bende rezene cayı deniyorum bi tek kahvaltı iyi geliyor mideme ama onu da sürekli yersem öğün olarak bu sefer onlardan da tiksinecem ondan korkuyorum 😔