Kızlar geçen cuma günü hayatımın en kötü haberini aldım maalesef, 13 haftalık bebeğimi görmek için gittiğimde maalesef kalbinin durduğunu öğrendik. Fetal DNA için kan verecekken kürtaj için kan verdim. Gerçekten inanılmaz üzüldüm ağladım ve eşim görev sebebiyle yanımda da değildi o da ayrı bir yüktü bana. Cumartesi günü kürtaj oldum, hem ruhen hem bedenen çok acılıydı gerçekten Rabbim kimseyi böyle bir acıyla sınamasın dilerim. Bebeğimi kromozomal teste yolladık ultrasonda bile doktor kalpte anomali olduğunu gördü sonuç 3 hafta sonra çıkacak.Kızlar doktorum korunmamı istemedi sadece 2 hafta ilişki yasak ve korunma yok dedi. Ben 33 yaşındayım çok fazla da beklemek istemiyorum, zaten pcosluyum bu gebeliğimde letu tedavisi ile olmuştu muhtemelen yine tedavi ve yumurta takibi ile ilerleyeceğiz. Doktorum da beklemen gerek yok regl ol ve tedaviye başlayalim dedi. Merak ettiğim aranızda benim gibi bebeğini bu haftalarda kaybedip sonrasında hızlıca hamile kalan var mı? Gebelikleriniz sağlıklı ilerledi mi ben biraz endişeliyim deneyimlerinizi aktarmanız benim için çok önemli…