Melo2107 Kızlar ben 20 +3teyim son 3 4 gündür sag elimin üstü bileğim vs çok kaşınıyor bugün solda ayni sekil oldu aşırı kaşınıyor bugün bebegi gördüm gayet saglikliydi googlede baktım kolestaz yazıyor benim gibi olanınız varmı aranızda
aliininanasi Melo2107 ben yaşadım. Hayvansal gıdalar kesinlikle yemeyinnnn özellikle peynir yumurta mahvediyor
Esraa00 Melo2107 benim son ay her yerim kaşınıyordu bacak kol göbek Test yaptık kolestaz çıkmadı o zaman doktor ilaç vermişti rahatlatmıştı baya
Fatma-111 aliininanasi değerleriniz neydi peki benim ast 46 alt 68 doktor iki güm sonra yine test vermemi istedi. Şuan kaşıntım yok gibi ama burnum kaşınsa korkuyorum. Bütün Demir d magnezyum multivitamin ilaçlarını kestim ama 2 günde düşer mi ki
Fatma-111 aliininanasi yoğurt tüketiyorum birde gebelik şekeri var her şeyi yiyemiyorum zaten de peynir yiyordum süzme market bişey olur mu
aliininanasi Fatma-111 düşme hızını etkileyen faktörleri bilmiyorum ama süt ürünleri et ürünleri iyice çıkartıyo
aliininanasi Fatma-111 eğer kolestaz varsa doktoruna danış canım ben seni yanlış yönlendirmek istemem 🌺