Aysegullorduu Merhaba benim gibi birazcık kilolu hamile kalan Hamiş arkadaşlarım bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız :))
Minik1Civciv Aysegullorduu 78 ile hamile kaldım 89 kiloyum şu an 16 da hissetmeye başladım. 32+4 oldum.
busenaz68 Aysegullorduu birazcık kilolu değil çok kilolu hamile kaldım 19. Haftada hissetmeye başlamıştım 😅❤️
gorkemakdmr busenaz68 aynı kaderi paylaşıyoruz peki uyguladığınız gebeliğe uygun bi diyet gibi birşey var mı
Aysegullorduu gorkemakdmr benim mesela insülin direncim çıktı karbonhidrat tüketemediğim için otomatik kilo veriyorum
gorkemakdmr Aysegullorduu bende pcos var zaten gebeliğe göre tsh da yüksek tirod ilaçı kullanıyorum insilin dirençim ama sınırda
Plansizgebe Aysegullorduu ilk gebeliğimde 97 ile gebe kalmıştım 20. Haftada hissetmiştim şimdi 18. Haftada hissetmeye başladım 98 kg yim
Salihanurrr Aysegullorduu 70 le hamile kaldım şuan 76 kiloyum 17. Haftadayım kıpırdanmalar hissediyorum birşey kayıp gidiyo gibi böyle tekme olarak daha erken zaten sanırım sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah☺️
Annekuzusu06666 Aysegullorduu ben 89 la hamile kaldım şu an 96 oldum 24 hafta 16 da hissettim ama ikinci gebelik