Aslihanfindik Haftamdayım başlayayım dedim bugün videolar da izledim ama yapamadım yanlış yapıyorum sanırım canım acıdı yapan varsa nasıl yapıyorsunuz
CoolMamaMode Aslihanfindik bunu bende denedim ama kendi kendimize olmuyo malesef eşimizin yapması lazım .. ben eşime bi ara söyledim tamam demişti yaparım demişti ama kaldı öyle 😂😂 38. Haftamdayım yapmadı hala yani 😂😂
Aslihanfindik CoolMamaMode ben de eşime söyledim neden bilmiyorum ben yapamam dedi çekindi anlamadım neden çekiniyor yapmıyor 😃
CoolMamaMode Aslihanfindik valla hamilelikte onlara da bi hal geliyor 😂 benimki tamam dedi ama yalandan işte doğurcam hala yapcak 😅
Gzm122 Aslihanfindik Yağ kullanıyorsunuz değil mi? Açıkçası ben hiç denemedim zaten bilmiyorum hamilelikte vajina çok daraldı cesaret edemedim
Dilos6 Ben yapıyorum 37 de başladım ilk etapta acıdı yaparken kendimi rahat bıraktım sıkınca acıyor ilk etapta iki günde bir yaptım sonra alıştım
bbety @Dilos6 merhaba siz perine masajını kendi kendinize mi yaptınız? Ben kendim yapmak istiyorum ama öğrnediğiniz bir video vs oldu mu