Seher_blk Kızlar bebeğin çamaşırlarını ne zaman yıkamak lazım kaçıncı haftada yıkadınız siz ne zaman başlamak lazım
Minik1Civciv Seher_blk en geç 35 e kadar hazır olmasını tavsiye ederim canım 31 den sonra insan çok ağırlaşıyor. 32-33 de bence her şeyin hazır olsun kafan da rahat etmiş olur. 28 de başladım hala yıkanacaklar var hastane çantasını hazırlamaya başladım bende 32+4 oldum benim kıyafetlerim kaldı. Onları da hallettim mi hazırdır çantam inşallah. Tavsiyem geçe bırakmayın. Zor olmasın ❤️
SuEr_Tu1512 Seher_blk 25ten sonra başla bence. Ben cinsiyetini öğrendikten sonra eşyalarını almaya başladım. Ağırlaşmaya başlayınca da yıkayıp ütüledim ve çantamı hazırladım. 35.haftada sancımın gelmesiyle doğuma alındım. Bence ertelemeyin. Her an herşey olabilir🤷♀️
Papatya-01 Kızlar yardımcı olur musunuz benim makinem kıyafetleri çok tozlu çıkarıyor sıvı deterjan kullanıyorum dün bebeğimin çamaşırlarını da yıkadım onlar da tozlu yani ne yapabilirim buna çözümü olan varmı
Fatma_zehra Papatya-01 makinenin tamburuna 4-5 kaşık toz limon tuzu yada 3-4 bardak beyaz sirkeyleboş çalıştır. Makine parçaları kireçlenmiştir.
Fatma_zehra Rindamor kokusuz bebek deterjanını öneririm, yeni çıkmış bi marka lekeleri güzel çıkarıyo, içeriği çok temiz. Leke çıkarıcısını da öneririm, kaka lekesi anında yok oldu şok oldum.
Hazalert Seher_blk ilk bebeğimde 32.haftada hazırlamıştım kafam rahat etmişti 37de acil doğum yaptım. Şimdi 26 haftalık hamileyim yine 32ye kadar kalan eksikleri tamamlayıp 30.haftadan sonra yıka ütüle mesaisine başlarım size de tavsiyem 35e kadar beklemeyin 30dan sonra yavaş yavaş başlayın