aliininanasi Kızlar bugün acile gittim ultrasondan baktılar vessalam. Bacak arasını chat cptye sordum tam olarak boyleydi. Boyle olup erkek olan var mı veya kız çıkan var mı çokk merak ediyorum bir tane oğlum varrr ikinci daha çok merak ediliyormuş
Smyye1B aliininanasi Ultrason goruntum yok ama bugün doktorun yaptığı yorumda bu şekilde erkeğe benziyor ama kız gibi de bazen dış dudaklar daha dolgun olabiliyor dedi 26 haftalığım şuana kadar 3 erkek 3 kız yorumu var😅
aliininanasi 3_bebelianne en aon 8 haftalık varr eğer anlarsanız atayımmm. Pek fazla çıktı vermiyolar gittiğim hastanede
3_bebelianne aliininanasi Tamam o zaman canım Daha sonrada atarsanız yorumlarım denk gelirse sağlıkla gelsin🌸
Smyye1B aliininanasi Eşimin Önerisi 2 takım alalım kız erkek olarak hangisi çıkarsa hastanede onu giysin diyor😅
Smyye1B patulii Girdim orda erkek dediler ama sonrasında 3 kere kız dediler bugünde kız ihtimali üzerinde durdular 🤷♀️
Smyye1B reyhan03K Detaylı da erkek dediler sonrasında değişti bizim cinsiyet görüntü en son 21 haftalıkken verildi.