sevcnnn9 Kızlar yardım edin bebeğime bulaşmasından korkuyorum bebeğim daha 14 günlük dudağımdaki uçuk çabucak nasıl geçer
Buse4161 sevcnnn9 çok dikkat et Allah korusun uçuktan bebeğini kaybeden biri vardı burda hemen doktora git ilaç krem falan versin onun harici maske kullan ellerini yıkamadan bebeği alma kucağına herpes virüsü diyorlar ona sanırım
3_bebelianne sevcnnn9 Benimde olmuştu maske tak emzirirken falan sıcak çay kaşığıda saçma ama işe yarıyor doktora gidip kremi var yazdırabilirsin
mrp2023 sevcnnn9 uçuk malesef kremde sürsen sürmesende 1 haftada geçiyor eczaneden krem al ama en azından acısını alır, mutlaka maske tak
adatuna Doktorum bana mutlaka maske kullan demişti bebekle temastayken çay ağacı yağı kullanabilirsiniz çook dikkatli olun
Nurseda_ozkan21 sevcnnn9 asi viral war ucuk kremi bana hamileyken vermişti doktor bunu verebilirim sadece demişti eczacı da iki saate bir sır geçer dedi gerçekten iki saate bir sürdüm ertesi güne geçti
Ggxx Nurseda_ozkan21 @sevcnnn9 evet bu krem çok iyi. Çok kötü uçuk çıkarıyorum. İşe yarayan tek krem bu oldu bende. Hamilelerde kullanılmasına sevindim. Annemden bana bulaşmış küçükken malesef çok sık çıkarıyorum bu uçuğu ve çok kötü zamanlar geçirdim. Bebeğinizi öpmemeye dikkat edin 🙏🏼 hemencik geçsin inşallah
Ates06 Korkma yani maske falan takmadım ben bebeğe hemen bulaşmaz burdakilere bakma pireyi deve yapıyorlar anne sütü zaten bebeğe antibiyotik niyetinde emzirdikce iyi gelir