Nazsuuu Alpker aynen ya zaman hiç geçmiyor ama benim bebeğim küçük olduğu için onla ilgilenirim zaman geçer
2cocuk2kopek Nazsuuu gözükür büyük ihtimalle 2 gündevir %60 artması gerek çünkü o zamana. Kadar artmış olur
Nazsuuu 2cocuk2kopek canım ben sadece 11 Haziran kan verdim 37 çıktı dün aile hekiminde verdim çıkmadı daha bugünde kadın doğumda verdim oda çıkmadı daha çıksaydı artışına bakcaz da çıkmıyor kan sonuclarm nedense
2cocuk2kopek 3melekannesiyim herkesin döllenme farklı olabilir ben 4 de kese görüp 5 de kalp atışı dinledim.
Srp37 Nazsuuu kese gözükmektedir gayet normal 3. Haftada rahim duvarına kalınlaşır ancak keseyim ilerleyen haftalarda görmeniz mümkün benim 6. Haftada göründü.
Nazsuuu 3melekannesiyim ya zaten ben gözükmicegini biliyordm ama tekrardan belkide gözükür diye gittim kuzenim 3 haftalıkken gözüktü
Nazsuuu Nazsuuu canım ustekini 2 gün önce verdim altakini dün kadın doğumda verdim neden değerler öyle çıkmış biri yüksek biri az çıkmış
af_ af_ Nazsuuu ah bunları yeni gördüm 🙏🏻az mı? benim reglim 5 gün gecikti 680di öyle öğrendim… ama beta fazla yüksek geldi bana ya çoğul ya da mol olabilir mi doktor ne diyor
af_ Nazsuuu hayırlı olsun… ama çok erken canımm önce regli gecikmesi sonra beta baktır kese karın ultrasonunda 4-6 binde görünür
Nazsuuu af_ yok cnm beta 3+4 uyumlu değil mi aslında son adetim 20 Mayıs ama ben doktora 25 dedim ilk gebeliğimde fazladan hesapladilar