Ncgok Merhaba arkadaslar Bakirkoy civarinda daha once ayrintili ultrason yaptiran oldu mu memnun kaldiginiz yeri yazarmisiniz
Selina Ncgok bakirkoy renkli ultrasyon var 2 li orda yaptirdim simdi 15 gun sonra detayliya gidicem cok memnun kaldim dr ersen beyden tavsiye ederim
nehirimmm Ncgok Cevizlibağ da Ahmet Gül var, 600 tl idi bir ay önceki fiyat.. renkli resim filan verilmiyormuş ama ne var ne yok söylüyor
Merve43 Arkadaşım özel düşünüyorsan bakırköyde ahmet gül var üstüne de yoķtur ne dese cikiyo araştır derim
Ncgok Merve43 baktim simdi cevizlibagda cikti ayni kisi mi acaba Ozele gidecegim gittigim hastene unimed diye bir yere yonlendirdi ama ora ile ilgili bir olumlu olumsuz bir bilgiye ulasamadim Ne kadara yaptirmistimiz ahmet beye
Ncgok Selina hastane mi yonlendirmisti internetten mi buldunuz Hastane araciligiyla gidince daha uygun fiyatlar
Merve43 Ncgok en son 450 idi sanırım evet aynı kişi ama emin ol ayrıntılı ultrason konusunda 1 numara özellikle riskli gebeler gidiyo
Ncgok Merve43 cok sukur su zamana kadar hersey yolunda gitti herhangi bir sorunumuz yok ama usg de net olsun istiyorum yarin fiyat sorayim tesekkur ederim