Yasminn06 Kızlar gebelikte gözünün önünde ışık çakması gibi olaylar yaşananlar oldu mu korkulacak bı şey mi bilgisi olan var mı acaba?
3_bebelianne Yasminn06 kan değerim düşmüş anlık oluyordu kan serumu alıyorum benim sorunum düzeldi toparladım
Zeyneppps Bende yasıyorum gıttın mı doktora dun yine oldu hormonlardan mış ama bilemedim goz doktoruna randevu bakıcam
Yasminn06 Zeyneppps Zeyneppps Hayır daha gitmedim arada oluyor diye bugün gidecem baş ağrım da var iki gündür benim
Yasminn06 Zeyneppps Evet dün acile gittim nst ye bağladilar tahlillerime baktılar tansiyon çıkmadı anlık çıkabilir dediler kadın doğuma şikayetlerini söyle dediler benimki anlık oluyo
Zeyneppps Yasminn06 gecmış olsun tekrardan bende söledim doktoruma hormonlardan dedı ama çok olursa söyle dedi
Zeyneppps 3_bebelianne degerlerde cıkardı aslında ama bılmıyorım sız kac haftalıksınız ben daha 10+6 dayım
3_bebelianne Zeyneppps Benim o kadar haftam küçükken çıkmadı 34haftada çıktı zaten büyüdükçe yetersiz kaldı sanırım kan değerlerim 36haftadayım şuan