Nya16 Kızlar selam, masallahım var heralde hiç bir seyden tiksinmek yok, bulantı yok, dogru düzgün saglıklı beslenmek yok, 8 haftaya girdim. Sadece göğüslerim inanılmaaaz acıyor, bu süreçte hangi haftalarda hangi tepkimeler görünüyor genelde
8143 Nya16 7 haftalıkken bulantılar başladı kuyruk sokumu ağrısı bel ağrısı yaşadım bel ağrısını arada yaşıyorum bunlar normal dedi doktorum
Ley99 Nya16 benim de şu an yedi haftalık 7w4d mide bulantısı yok tiksinme de yok sadece göğüs ucu hassasiyeti var o dalgalanıyor her zaman değil bel ve kasık da doluluk var ağrı oluyor hafif karın şişliği var
Ley99 8143 benim de şu an yedi haftalık 7w4d mide bulantısı yok tiksinme de yok sadece göğüs ucu hassasiyeti var o dalgalanıyor her zaman değil bel ve kasık da doluluk var ağrı oluyor hafif karın şişliği var
Ley99 8143 siz kalp atışını ne zaman görmüştünüz 7. Hafta da karın ultrasonu ile gördük ama dışarıya yüksek bir ses yansımadı doktor normal diyor ama yine de sormak istedim diğer kontrolde daha güçlü duyacağız diyor
8143 Ley99 ilk kalp atışını 6+5 te duydum karından az duyuldu sonra gayet iyiydi 7+0 da hiç stres yapma normal yani o an nefesni tut az bşey