Nrckmkci Hastane çantama mama da eklemek istiyorum içeriği temiz yeni doğan için mama önerisi olan var mı?
Serpoo Nrckmkci anne sütüne en yakın hipp combiotic gaz yapmıyor. Gerek olursa hastanelerde veriyor mamayı
ynzl Nrckmkci az önce yenidoğan yoğun bakım hemşiresi arkadaşıma sordum ablası yeni doğum yapmıştı hangi mamayı kullandınız diye, aptamil almışlar hastanede de aptamil veriyoruz biz dedi. Ama ben Hipp’i duymuştum o yüzden ikisini de araştıracağım
ppmerlina Nrckmkci ben de hamileyim bilmediğim için öğrenmek için soruyorum bitanem doğar doğmaz mama almaya gerek var mı yani zaten nasipse süt vermicez mi
Noluyoya ppmerlina Sezeryanda olsa normalde olsa süt hemen gelmeyebiliyormuş o durumda mama veriliyor
Zge12 ppmerlina canım bazen süt hemen gelmeyebiliyor ben 2022 de kızıma doğum yapmıştım sütüm 1 hafta sonra geldi hastanede ilk gecemde kızım açlıktan ağlıyordu ebe mama içirmişti orda hem meme hem mama verdik sarılığıda vardı ilerlemesin diye 1 hafta sonra sütüm gelince mamayı kendisi içmek istemedi meme emdi hep
Nrckmkci ppmerlina ilk dogumum sezeryan oldu süt bir hafta sonra geldi ikinci doğumum yakın yine sezeryan olucak almam lazım.kiminde daha erken gelebiliyor yine de bulundurmak lazim
Serpoo Nrckmkci benim doğum yaptığım hastane hipp combiotic veriyodu ( medical park) eltim geçen sene doğum yaptı (kolan hastanesi) onlarında hipp combiotic vermiş
igvescarim Aptamil çok şekerli ve kusturuyor kızlar. En iyisi golden goat keçi sütlü o. Birde hiip olabilir bulamazsanız sma olur ama aptamil almayın