Elfksogl Kızlar lütfen bakın bu mucizeye çok ihtiyacım var.. 1 dakika içinde çıktı gebelik testi 2 yıldır bana hayalet çizgi bile vermeyen prefertil bu teste çok güveniyorum çünkü 2 yıldır bana 1 tane bile hayalet çizgi vermedi awox felan hikaye 🙏
Allahneverdiysee Elfksogl inşallah vardır canım allah isteyen herkese nasip etsin 💖 Beklemek eminim çok zordur
dilaadeniz21 Elfksogl çok net bir şekilde görünüyor❤️Sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıklı bir gebelik olur ve bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız💕🌹❤️
ug_fa-3diplomalianne Elfksogl 1 dk da çıktıysa silik çizgi henüz yeni bir bebiş demektir hayırlısıyla kan verebilirsin
demirrleydi_ Elfksogl ayy daha yeni bir bebiş silik çizgi var sağlıcakla gelsin bebiş 🥰 bir kaç gün bekle tekrarla o zaman daha net sonuç alırsın bende böyle öğrendim bir hafta sonra tam köyü gördüm
Esmakeskin Elfksogl o zaman bu kadar silik olması da çok normal . Sen koyulaşmayı takip et adet günündede kan verirsin inşallah
Elfksogl ug_fa-3diplomalianne yaaa çok heyecanlıyım aynı testten sabah 1 tane daha yaptım ama Ondada bundan daha silik gördüm emin olamadım biraz uyudum uyandım tekrar yaptım az önce şimdide böyle çıktı benim için mucize olacak eğer benimleyse 🙏
ug_fa-3diplomalianne Elfksogl yaa ben bile heyecanlandım eğer gidebilecek durumdaysan hemen kan ver derim yoksa yarın git ver hem emin olursun minik mucize sağlıkla gelecek bence 🥰
Elfksogl Esmakeskin inşallah burda çok okuyorum herkes bebek sahibi olmak istiyor çok zor beklemek benim 2 yıl sonra olmuş olacak eğer varsa 🙏 tek tüpüm var eşimde hareket sorunu var 2 yıl önce dış gebelikten tüpüm alındı sonra gebelik olmadı umarım vardır ve allahtan hiç ümidimi kesmedim 🙏
Esmakeskin Elfksogl bu büyük mucize o zaman desene 🥹 benimde pıhtılaşma sorunum var 2 bebeğimi kaybettim şuan çok şükür 9 haftalık hamileyim öyle ihtiyacım vardı ki ona anlatamam bu sefer benimle kalır inşallah
MujganisMom Elfksogl Merhabalar inşallah bebişiniz sizlerledir bizim de aynı problem var eşimde hız problemi var yani bana da imkansız gibi geliyor anlatamam ümdim yok gibi gecikmem de var şuan üç gün önce test yaptım negatifti. Siz bir şey falan kullandınız mı?
Elfksogl ug_fa-3diplomalianne canım elimde testler var 2 güne 1 koyulaşma takip edeceğim adet gecikmesinde gideceğim pozitif devam ederse en azından kimyasal olursa canım yanmaz 🙏 lütfen dua et benim için ve orada benimle olsun
Elfksogl Busra2605 değil canım artı mad ile daya doktoru ben 2 yıl önce evime sokmayı bıraktım 2 yıldır bu testten alıyordum fiyat olarak biraz pahalı olduğu için awox ve bundan alıyordum uygun fiyatlı awox pahalı olarak bunu bu test bana 2 yıldır bırak çizgiyi silik bile göstermedi direk negatif ne kuruma ne başka birşey sabah yaptım silik bundan daha silik gördüm dayanamadı. Tekrar yaptım uyuyup uyandım halsizlik var bu sefer böyle çıktı
Hashasim2020 Ayyy hiç heveslenmeyin yazanlar şaka mı ya, evet suan var hem de adete 10 gün varmış, isterseniz 4-5 gün sonra tekrar yapın koyulaşana bakarsınız 😍 adet gününde de kab verirsiniz. Gönlünüzden geçenin en güzeli olsun inşallah♥️♥️♥️
Elfksogl Hashasim2020 güzel kalbinden öperim inşallah canım inşallah vardır herşeyin hayırlısı yoksada rabbim zamanını bekliyordur 🙏