32Annee Bebek kıyafetlerini ayırdınız mı renkli beyaz ayrı ayrı mı yıkadınız yoksa 30 °C olunca gerek olmadı mi ? 🤔
BaharAytekin 32Annee ben ayırdm beyazlar, açık renkler ve koyular dıe. Takımları ütülerken hangıs hangısını bır haylı zor oluyor ama🤣
Polo 32Annee ben şöyle ayırdım 😀 Beyazlar Kırık beyazlar İçinde az renk bulunan beyazlar Hafif renkliler Koyu renkliler Siyah olanlar 😀😀 Az az bir çok kez makine çalıştırdım 30 derecede hassas programda 😋
Zeynepdgdln Hmyr_ygt kırışıklık önemli değil ütülemek yıkamaktan daha önemli canım ben de ağrı yüzümden oturarak yaptım
Mrvaydn18 Hmyr_ygt ya zaten ilk aşamada o kadar minik kıyafet bir heyecanla ütülenir diye düşünüyorum 😅 bebek doğunca şahsen ben ütüyü yetiştiremeyebilirim 😅
Tubademir85 Hassas programda renkli beyaz ayırarak yıkadım hepsini ütüledim iyi iken yapayım dedim. Hastaneye gidecek kıyafelerıde ayarladım, kendi eşyalarım kaldı onları da zamanla hallederım, henüz 27.haftadayım ama ben biraz garantıcıyımdır planlı programlıyımdır 🙈😂
32Annee Tubademir85 maşallah size erkenden yapmışsınız böyle olmak da güzel aslında 😊ben size göre baya geç kalmışım
dml33 tugbamehmetbaki daha yikamama var benim alicm zaten eldiven corap kucuk kesin skisir cunku biyere
hohomoromu 32Annee Ayrı yıkanmalı çünki hiç yıkanmamış oldugu ıcın renklilerin rengi çıkabilir beyazlara ve beyazların rengi atar döner biraz eski gibi görünür 👍😊
Vandb Hastane cikislarini falan ayri yikadim bende onlar zaten acik renk .Digerlerini ayri yikadim.Nolcak bir parca kiyafetler hemen utulerim dedim ama 1.5 saat surdu ufak ufak hepsi 2 gun bel agrisimdan mahfoldum.Bu arada eldiven sapka coraplari filede yikadim
Polo 32Annee valla uğraştım özendim Herşeyi boyboy renk renk model model ayırıp dolabına yerleştirdim :) Şimdi bebek kıyafetlerini tanımıorm, bozulsn istemedim :)