Sedaalcin mrp2023 5 aydır deniyoruz bende Prolaktin yükseliği ve pkos var doktorum ne olur ne olmaz eşiminde test vermesini istedi
babyshark__ Sperm kültürü önerilir demiş snunda çok anlamıyorum ama üste çıksın test icn hangi bölüme gidiliyor acaba biz 4aydir deniyoruz olmadı 1cocugumuz var ama doktor 2ay daha olmazsa gel dedi tedaviye baslicaz dedi
Sedaalcin babyshark__ biz 5 aydır deniyoruz kadın doğum doktorum bende pkos olduğu için tedaviye başladı klomen ve Femara kullandım çatlatma iğnesi oldum gebelik olmayınca eşimde test verdi. İstanbul laboratuvarında yaptırdık cuma günü ürolojiye gidecek orda gösterecek. Sperm kültürü sanırım enfeksiyon varmış o nedenle istiyor
mrp2023 Sedaalcin pcos tek başına gebeliğe engel değil düzenli regl görüyorsanız sorun yok eşinizin değerleride iyi, umarım gebe kalırsınız 1 sene boyunca düzenli ilişkiye rağmen olmazsa rahim filmi çektirin bence mutlaka
babyshark__ Sedaalcin benim hormonlar normalmiş doktor gebe kalmana engel değil dedi ama bilmiyorum ya kızıma hemen hamile kaldım 3sene korundun spiralle sonra çıkardım cikardigim gibi hamile kaldim ama kimyasal oldu düşük yaptım şimdi niye olmuyor anlamıyorum
Sedaalcin babyshark__ olur o zaman ya bir kere olmuş sonuçta bizim daha ilk 4 yıldır evliyiz 5 aydır deniyoruz 😞
Sedaalcin mrp2023 bazen düzensiz oluyor ama aşırı değil bu aralar düzenli umarım olur ya stres yapmak istemiyorum o da çok etkiliyor ama eşimin sonucu da iyi çıktığı için biraz rahatladım umarım olur 🙏 teşekkür ederim