Tugbakaya Merhaba güzel anne adayları :) catlak kremi kullanmaya ne zaman başladınız ve neler kullandınız?
ebru23 Tugbakaya valla ben 5 aydan beri kremleniyorum banyodan sonra catlak yok 30. haftadayim 5 kilo almisim bundan sonrada catlarmiyim bilmem
BilgeByk Tugbakaya Ben 37 haftaligim kullanmadim hic bacaklarim goguslerim hep catladi kirmizi cizgiler halinde doktorum madecasol krem var onu onerdi simdi gunde bikac kez obu suruyorum olusan kirmizi catlaklari gecirmeye basladi bile
BaharAytekin Tugbakaya ben 3. Ay bıtince basladım suan 34 teyım anormal kılo aldım23🤦🏼♀️Ama çatlagım yok şuanlık
Gizemsrgn ebru23 bebisin kilosu iyi mi peki. Bende 23 haftadayım 3 kilo aldım şuana kadar. Endişeleniyorum az kilo aldığım için bebek kilo almaz diye
Gizemsrgn Ben gebeligimi duyar duymaz başladım 😂 aleo verali bebe yagi+mustela catlak kremi+mustela çatlak yagi günde 3 kere sürüyorum. Ilk 3 ay sadece bebe yagi kullandım.sonrasinda mustela krem ve yağını aldım her gün hepsindenn sürüyorum
ebru23 Gizemsrgn annenin kilosuyla bebeginkinin alakasi yok 28+3de 1255 grm di bebek doktor kilosu iyi dedi suyu normal saglikli yani:)
Mehtapsato Tugbakaya badem yagi kullaniyorum hic catlagim yok daha oncede 2 dogumum var onlarda da bagdem yagi kullandim hic ama hic catlagim olmadi canim