Kuppraa İyi günler hanımlar 6+4 haftalık gebeyim su gibi bir akıntım geliyor bugün doktoruma mesajla sordum batikonla vajinal yıkama yapmamı söyledi ama bilemedim sizce gerekli mi aynı durumu yaşayan oldu mu
Herseydenbiktim Kuppraa Yaşamadım ama belki pamuk yardımıyla silip birak bekleyip suyla yikiyabilirsiniz yinede bilmiyorum. Üste kalsin, geçmiş olsun🙏🏻💖
Kvsr46kvsr Kuppraa doktorum bana kendisi yapmıştı bunu. Doğum masasına çıkmıştım spekulum takıp , batikonu içime sıkıp gazlı bezle silmişti. Ama evde nasıl yapılıyor hiç bilgim yok, doktorunuz yapsa daha iyi olur aslında. Aşırı rahatlatan bi işlem
Zeynepsinejan Kuppraa bana hastanede yaptılar evde enjektörle sıkıyorlar diye okumuştum ben de hala geçmedi batikonla siliyorum inanılmaz kaşıntı ve akıntı devam ediyor
Kuppraa Kvsr46kvsr Ay öyle mi cuma günü randevum var aslında kendim nasıl yaparım hiç Bilmiyorum böyle bişey yapıldığını da bilmiyordum inşallah yapar 🥲
ceydaasya Kvsr46kvsr merhaba canım bu işlemden sonra kan gibi akıntın oldumu. Benimde bugun yapıldı doktorum batikon akabilir peçete yada ped kullan dedi. Ped taktım ama kan gibi akıntım var birazda ağrım batikon mu akan kan mı anlayamıyorum stresten 😞
Kuppraa Cnsyldz Ya herhangi bir kaşıntı bişeyim de yok aslında ama sakıncalı olur mu acaba bilmiyorum
Cnsyldz Kvsr46kvsr ilk defa duydum her gün yeni bir bilgi peki sizi ne kadar rahatlattı bu işlem 100 üzerinden puanlarsak %100 mü mesela mantarım yok ama enfeksiyon çok sık tekrar ediyor doktorum neden böyle bir şey yapmadı veya önermedi hayret ettim doğrusu 🫣
Kvsr46kvsr Cnsyldz tamamen temizlendi mi bilmiyorum, sonrasında fitil ve hap ile desteklemiştik. Ama bir buçuk ay sürdü. Şimdi yine enfeksiyon tekrarladı, ilaç kullanıyorum. Doğuma kadar böyle sürer gibi
Cnsyldz Kvsr46kvsr evet tekrarlıyor maalesef ama ben hamile kaldığım günden beri allah tarafından durdu enfeksiyon
Kuppraa Zeynepsinejan Dün kontrolüm vardı nasıl uygulayacağımı sordum enjektörle alıp sıkabileceğimi söyledi. Henüz denemedim herhangi bir kaşıntım da yok ama progestan kullanıyorum sanırım o böyle akıntı yapıyormuş
ceydaasya Kvsr46kvsr bendeki kan gibide bilemedim korktum biraz. ne kadar sürdü canım birde ağrı oldumu.
Kvsr46kvsr ceydaasya ertesi gün bitmişti koyu renkli akıntı. Sancım ağrım zaten hep oluyordu benim o yüzden bişe diyemicem