demirrleydi_ minikkkk_patatessss kaç haftalık kaç kilo doğdu benim kızımda kaldı süt sağma makinesi alın kanalları açacak masajlar var onları uygulayın bana sıcak uygulama çok iyi gelmişti YouTube de bununla ilgili videolar var yararlı olabilir
06666_ minikkkk_patatessss 4 yıl önce aynı şeyleri yaşadım solunumdan dolayı 1 ay yatmisti çocuğum e bebekte satılan malt içeceklerden çok içmiştim bide humana çayı dereotlu soğanlı bulgur pilavı bunlar çok güzel süt yapıyor merak etme Allah’ın izniyle çıkar ama sen güçlü ol ki oda güçlü olsun bol bol sütünü sagmaya çalış ama şunu unutma sen güçlü olacaksın ki oda güçlü olsun senin gücüne ihtiyaci var onun o varmış gibi her iki saate bir sağ sütünü ben dışarı giderdim mesela o yatarken yanımda pompayı alır sagardim öyle yapa yapa geldi sütüm
mrp2023 minikkkk_patatessss stres ve üzüntü başta geliyor sütün olmamasında, bebeğin için iyi şeyler güzel şeyler düşünmelisin 1 damla bile anne sütü cok önemli şuan
minikkkk_patatessss demirrleydi_ 40+1 de acil sezeryana alındım hareket hissetmiyorum diye gittim eğitim araştırma hastanesinde yattıyor şuan
demirrleydi_ minikkkk_patatessss günü iyiymiş halbuki solunum sıkıntısı ne için oluştu enfeksiyon falan mı var ciğerlerinde
minikkkk_patatessss mrp2023 1 damla sağıp göndersem komik olmazmı çünkü yok birde göğüs uçlarım hep kanlandı çatladı
gulceumt minikkkk_patatessss şu an aynı şeyi yaşıyoruz bebeğimi direkt küveze aldılar ve 1damla bile sütüm yok siz ne durumdasınız
Alyel94 Benimde bebeğim küvezde 31 haftalık doğum yaptım . Hiç bir sıkıntımız yok sadece solunum destek 1 aydır süt sağıyorum inşallah biran önce çıkar sütüme birşey olmadan . Oğlum olmadan 1 aydır boş boş sagmak çok zoruma gidiyor 😞