elifcnz mor_menekse1 doğrudur valla ya naneli şeker atıyorum bende arada kokular rahatsız ettikçe o da midemi kötü yapıyo tekrar krakere dönüyorum 😂
nurellmas7 mor_menekse1 aynen öyle dün kafayı yicektim gece berbat etti beni yarım limonu tuzladım yedim tavsiye ederim canım anca biraz tam geçmese de bastırdı, sonra da gözümü kapatıp uyumaya çalıştım normalde kafam yastık görsün 5 dk dalarım şimdi imkansız zar zor uyumuşum
mor_menekse1 nurellmas7 yaa denicem 🥲 tşk ederim birtane prilam içtim şimdi gidip uycam gün boyu mahfediyor beni midem gece sanki biraz iyi yine başlıyor anlatamadigim bir his midemdeki ağrı 😄 bulanmiyor prilam içtim sabah iyi oluurm belki diye
nurellmas7 mor_menekse1 şifa olsun rahatlatsın inşallah ya 🥹 evet tuhaf bulantı gibi de değil doluluk hissi yanmamı bilemedim tuhaf, bende dayanamıcak gibi olursam prilam içerim😬
Nur81 nurellmas7 bu bende de var sabah kahvaltısında hafif bulantı bu gün daha az gibiydi ama gün boyu yanma boğazıma kadar yanıyor içim ve asla geçmiyor
mor_menekse1 nurellmas7 valla gece içtim bugün iyim sağlık ocağından geliyorum hemşire kulanma şimdi prilam dedi çok erken normal falan dedi ama ewde ikizlerimde var dün yerden kalkamadım gün boyu sana öyle birsy dedielr mi doktor yazmisti prilami da
nurellmas7 Nur81 yoğurt öneririm canım yanma için çok bi faydası olmuyor ama yine de şiddetini azaltır mesela bugün de benim tık yok dünkü gibi değil çok şükür iyiyim bi gün yoğun yaşıyorsun bi gün hiç yok denecek kadar az😅 Hepimize sağlıkla kolaylıkla geçen hamilelik diliyorum 🫶🏻🤲🏻
Nur81 nurellmas7 her gün yoğurt yiyorum ama çok kısa süreli iyi geliyor yanmaya neden bilmiyorum bulantı dün çoktu bu gün az evet inşallah hepimiz için güzel geçer
mor_menekse1 Hilaldmrci hayır 5+7 değil de 6+0 yani tam altı haftalık oluyorsun Sonra ki gün yine 6+1 oluyorsun 2,3,4,5,6, yine 7+0 oluyor mesela umarım anlatabildim
nurellmas7 mor_menekse1 Allah yardımcın olsun canım çocuklarla ekstra zordur. Bende aslında ilaç kullanma taraftarı değilim çok dayanamazsam içerim diye düşünüyorum, şimdilik limonla idare ediyorum ama bugün maşallah hiç bulantı yok şükür bakalım bi gün bi günü tutmuyor ki ya hafif bi şekilde atlatalım inşallah
mor_menekse1 nurellmas7 bende bu gece icmicem baklm yarın nasıl oluyorum alışmak istemiyorum ilk gebeligimde 7 ay kullandım okdr kotuydun ki ona rağmen bulantinkusma coktu ikiz olduğu için imsAllah rahatça atlatırız bu süreci ya sen kaç haftalıksin ilk gebelik mi 🥰