Rkyc7 hiç korkmayın bende de biraz endişe vardı ama zamanı geldiğinde vücudunuz zaten onu dışarıya çıkrmak için sizi hazırlıyor sancılarım gece 2 de başladı sabah 8 de doğurdum ama suyum 7 de geldi benim doğal süreçte ilerledi önce kendi sancımı yaşadım en son suyum geldi o süre zarfında da suni sancı falan almadım topun üstünde hareketler sıcak su vs derken açılmam 7 cm olmuştu suyum geldi ve doğdu 8 dakika sürmüştü doğum zaten ucuna kadar geldiği zaman doktorum ufak bir kesi attı bebek tehlikede olmasın sıkışmasın diye o da zaten 1 hafta kendi kendine düştü inanın iki kere pansuman yaptım korkulacak hiçbir şey yok vücudunuza inanın güvenin kolaylaştırıcı hareketler yapın ama sezeryana karşı değilim tabiki bebeğim ya da ben buna uygun olmasak kesinlikle onu tercih ederdim çünkü doğum şekli bir anda değişebiliyor tansiyonunuz sıcaklardan düşüyor olabilir tuzlu kraker vs tüketin elinizin altında olsun bol bol duş alın serinleyin dinlenin inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız yavrunuzu 😌