Zeynep0742 Arkadaşlar bugün doktorum beisya perine nemlendirici bakım yağını kullanmamı söyledi. 29. Haftamdayim. Doğumda vajinada yırtık olmaması için daha önce kullanan varmi
Zeynep0742 EsmanurTorun bilmiyorum daha önce böyle bişey duymadım ilk gebeligim daha. Şimdi internetten biraz baktım son 5-6 hafta yapılıyormuş bana neden erken verdi anlamadım.zaten daha almadım
EsmanurTorun Zeynep0742 acaba sadece mesaj yapmadan kremi mi kullanmaya başlatıyor diyeceğim bilemedim 🤷♀️ ben 33 haftalığım 2-3 hafta sonra başlamayı düşünüyorum
Paramedikelif Zeynep0742 ben ilk doğumumda perine masajı yaptım etkili olduğunu düşünüyorum. YouTube da Banu çiftçinin videolarından izleyebilirsiniz. Ama son haftalara doğru yapılıyor sizinki çok erken şuan
Zeynep0742 EsmanurTorun masaj yap dedi sadece hatta yağı göbeğine de surebilirsin dedi. Çatlak olmaması için. Almamıştım zaten daha son haftalarımda baslarim bende
Aslihanfindik Paramedikelif kendi kendinize mi yaptınız ben denedim yapamadım parmağımı ne kadar içeri ilerletmem lazım biraz canım acıdı kas hissetmedim kusura bakmayın detaylı sordum ama yırtık olmasından korkuyorum
Aslihanfindik EsmanurTorun eşime dedim ama nedense ben yapmam dedi çekindi tuhafına gitti anlamadım 😃
EsmanurTorun Aslihanfindik :) diyecek bi şey bulamadım 😅😂 kendiniz deneye deneye alışırsınız umarım önemli bi mesaj olduğunu düşünüyorum
gizem_sert Zeynep0742 gebe okulunda ki ebe 36. Haftadan sonra perine masajına başlamamız gerektiğini söyledi nemlendirici olarak hindistan cevizi yağı badem yağı gibi yağları kullanabilirsiniz demişiti.
TubaAyla13 gizem_sert ben de 36. Haftada basladim haftada iki üç gün yapıyorum eşim yapıyor yani. Perine masaji icin aletler vardı onlarla yapabilirsiniz eşiniz yapmak istemezse. Insallah çok faydası olur 🙏🏼