Nurhyt Arkadaşlar ilk çocuğumu 3 sene önce sezeryanla doğum yaptım. Şuan 29 haftalık hamileyim ve doktorum bu doğumumunda sezeryanla olacağını söyledi. Ölüm riskini göze alamam dedi. İlk sezeryan sonrası normal doğum yapan var mı ?
Gokceegee Nurhyt aslında 3 sene geçmiş yapılabilir 17 ay arayla Ssvd yapan var doktorunuzu değiştirip Ssvd destekleyen bulun
Naazli Nurhyt bende ilk doğumumu sezaryen yapmıştım. 2.yi normal istemiştim. Arada sizin gibi 3 yıl var. Doktorum iç dikişler ne durumda tam olarak bilemem risk dedi. Sezaryen doğum yaptım. İyi ki öyle yapmışım. İç dikişlerim çok incelmiş normal doğum yapsam yırtılıcakmış
SunaKzl Nurhyt canm ben de bırıncıyı sezeryan yaptım ıkıncıyı normal ıstedım 5 yıl gectı aradan doktor dedı kı yaparım ama çok sıkayet oluyor normal doğum dıkıslerın zarar gorebılır veya dpgum sonrası dıkıslerın den sıkayet alabılıroz dedı ıstersen yapalım dedı vazgectım sezeryan olacağım temmuzda
Sima789 Benim de aynı şekilde ama maalesef doktorlar pek desteklemiyor sezeryan sonrası normal doğumu ben isiroyordum vazgeçtim içimde kaldı temmuzda 2. Sezeryan olacam
Nurhyt Naazli kontrol sırasında başka bir doktor önceki sezeryan dikişlerimi çamaşırımın lastiği sıktı sandı 😂 ben sezeryan diyince senin sezeryan olman lazım demişti. Sanırım dikişlerimiz henüz iyileşmemiş
MinikBrokoli SunaKzl BENİM doktorum 34 yıllık kadın doğum doktoru, ve Ssvd aşırı derecede destekleyen biri , hatta benim iki doğum arası 2,5 yıl olmasına rağmen olabilir dedi, ama ben korktum CESARET edemedim 😇