nidosh Gylcu anne kayınvalide duyunca bütün sülale duydu söylemeyin dememe rağmen teyzene söyleyeyim anneannene söyleyeyim derken duymayan kalmamıştı😂
3_bebelianne Zehrostan Hiç kasmam ben millet bebesinin resmini dahi koyuyor doğar doğmaz kayınvalideme söyledik herkese yaydı zaten🤣😂
yasarceyda12 Gylcu Zehrostan bende 13. Haftadayım canım kız kardeşim ve yakın arkadaşım dışında bilen yok kilomu aldın diyolar felan ama daha önce kaybım var iki tane onlardan çekindiğimden değil birşey olsa üzülmesinler diye sorununuz yoksa bence söyleyebilirsiniz
flowerbby Zehrostan ilk kızımda 3. Ay dolunca çevreye söyledik kendi anne babamıza ilk öğrendiğimizde söyledim şuan ikinciye hamileyim bunda o kadar abartmıyorum aileler dışında birkaç kişiye söyledim çokta abartmamak gerekiyomus
Fffyza23 Ben 5 haftalıkken öğrendim. 6 yıldır annemler heyecanla bu haberi bekledikleri için 10. haftamda anne babama söyledim. 12. Haftada kv ve görümcelere söyledim. Herkesi tembih ettim 3-3buçuk aydan sonra diğerlerine söylediler.