usenmedimyaptimbirvelet İlk bebeğe nazaran daha erken hissediliyor diye biliyorum sizler kaçıncı haftada hissettiniz Ben ilkini 21de hissettim İkincisi henüz 11+3🥹🫶🏻
Oznurcivan usenmedimyaptimbirvelet Doktorum zayıf olduğun için erkenden hissedebilirsin demişti 15+3 dü gece pıt pıt vurdu 😁 sonra zaten hiç durmadı net şekilde hissettirdi kendisini şimdi 23+3 haftalığız gece gündüz dolanıyo vuruyo uykudan uyandiriyo 🤤
usenmedimyaptimbirvelet Busra2013 çok da erken değilmiş canım😂😂😂 normalmiş yani ben niye böyle 12-13de beklemtiye girdim ki 😂
Busra2013 usenmedimyaptimbirvelet bende o haftalarda bisiler hissetim erken hissedilio deniliodu bole pit pit bisiler oluodu bagirsakmi degilmi anlamadim 18 de net bebek oldugunu hissetim o yuzden 18 diom😂😂😂
usenmedimyaptimbirvelet Oznurcivan evet banada zayıfsın suyarsın demişlerdi hayzi bakalım bekleyim😂😂❤️
usenmedimyaptimbirvelet defnevedoruk peki senin doğurmana çok az kalmasına ne demeli allahııımm evi yenidoğan kokusu sarması 🤤🤤🤤
SuEr_Tu1512 usenmedimyaptimbirvelet İlkini hatırlamıyorum 🥺 Şuan ikinciye hamileyim 16.haftada pıt pıt şeklinde hissettmiştim, 18.haftada da net bir şekilde hissettim. Şuan 20+1im baya net hissediyorum 🥹
Myyfamily usenmedimyaptimbirvelet bende ilkini 22 haftalıkken hissetmiştim şimdi 11+3 deyim heyecanla bekliyorum umarım daha erken hissedilir diğerini çok geç hissetmiştim 🙂
usenmedimyaptimbirvelet Myyfamily ay bende ya hamileliğimin en sevdiğim yanı hareketleriydi şimdi heyecanla bekliyorum 🥹
SuEr_Tu1512 usenmedimyaptimbirvelet Oyy kurban olam onların hıçkırığına şimdi de tekmeleri mi oluyor o zamaann🤭
Myyfamily usenmedimyaptimbirvelet benimde öyle günlerimizde aynıymış en kısa zamanda hissederiz inşallah 🥰