minimavi rica ederim.
Şöyle açıkçası bu da benim pişmanlığımdır keşke daha gözü açık olsaydım,suni sancı takılacak doktor öyle istedi denildi ben de bir bildiği vardır diyerek itiraz etmemiştim. Sonrasında sancının dozunu iki katına çıkarttılar ve defalarca çıkartın bunu istemiyorum dememe, eşimin ve annemin ebelere gidip bunu çıkarın ya da dozunu düşürün demesine rağmen kabul etmediler. Benimle ilgilenen ebe acemi miydi bilemiyorum günahını da almak istemem 7 cm açıklıkta lavman yaptı yani çok geç verdi lavmanı. Banyoya gir eşin su tutsun dediler kolumda serumla girdim zar zor. Meğer 10 cm olmuşum 10dk da, ben lavmanın etkisi sanıyordum ama bebek baskı yapıyormuş. Boşu boşuna banyoda kıvrandım o kadar annem bebek baskı yapıyordur diye ebeyi çağırdı. Yani bir hareket özgürlüğü verilmiyor ben yalnız bırakıldığımı hissettim açıkçası. Yanımda bilinçli bi ebe olsa çok daha güzel geçerdi bu süreç benim için…
Özel ebenin dahi işini tam yerine getirmesine imkan vermiyorlar demek… Bu konuda bir şey diyemeyeceğim çünkü hem hastaneye hem özel ebeye ayrı ayrı ödeme yapılıyor sonuçta ebem her koşulda yanımda olsun isterim haklısınız yani.