gunesveguney Edizhr yok hiç takma valla ilkinde doğum sonrası adamakıllı yatmadım bile iltihap vs hiçbir sıkıntı olmadı şükür içini ferah tut olmaz inşallah bişey
Edizhr demirrleydi_ valla benimde kayinna var ha varlığı ha yokluğu çoğu zaman dışardan yedim aynı evde kalıyoruz
demirrleydi_ Edizhr aynı evde olduğunuz halde yapmıyor mu sana yok artık ya bu kadar vicdansız olunmaz
Edizhr demirrleydi_ asla elini sürmez birşey isteyince yada yap deyince suratını asar dediğine diyeceğine pişman olursun asla oturduğu yerden kalkmaz sen hazırlarsin gelir yer içer kaldıracaksa sofrayı kaldırır yoksa oda Yok
demirrleydi_ Edizhr e oha bildiğin ekstra kötü kaynana seninki Allah sabır versin ne diyin hamile kadına da bişey yapmıyorsa artık ne diyeyim hayırdan uzak seninki
yasarceyda12 demirrleydi_ kilolularda enfeksiyon riskide oluyor maalesef iki tanıdığımda enfeksiyondan yattı hastanede dikişleri yüzünde
demirrleydi_ yasarceyda12 evet doğru enfeksiyon riski yüksek oluyo benim tanıdığım da yattı aynı sebepten dikişler enfeksiyon yüzünden patlayıp açıldı zaten