miracsmom_ Doktor çıkıntı görüyorum gibi kemik yapısıda erkeğe benziyor dedi ama 15 haftada netlik kazanır dedi ama değişir mi
Nurrrr00 miracsmom_ değişebilir kemik yapısına göre tahminde bulunmuş cinsel organını görmemiş sonuçta
tahamommy miracsmom_ o haftalarda iki cinsiyette de çıkıntı oluyor sonradan oluşuyor organlar zaten o yüzden değişedebilir
rummglmz miracsmom_ çok erken ya nasıl böyle diyorlar. 13 haftalık bana kıza benziyor kesin kız dedi 16 da erkek çıktı. Bence en sağlıklı öğrenme haftası 16 dan sonra
Ayseguls_baby miracsmom_ ben 12 haftalık gittim cinsiyet tahmini yapmadı 15. Haftada çağırdı heyecanlıyım bakalım 😌
miracsmom_ rummglmz doktor da dedi 15 haftalıktan sonra netleşir alışveriş yapmayın diye de ilk erkek gibi diyince
rummglmz miracsmom_ yok yavrum ya acele etme ben 28 haftalık olucam daha yemi alışveriş yapıyorum yani nereye yetişiyoruz 😂
miracsmom_ Ayseguls_baby gönlünüzce olur inşallah Allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Cotanakk miracsmom_ değişebilir bana da 11. Haftada çıkıntıya ve kemik yapısına göre kız olabilir dediler ama erkekmiş
Gokceegee miracsmom_ bu şekilde dediyse değişir benimde 11. Haftamda net belli olmuştu ama organını görmüştü o yüzden değişmedi
Alya05 miracsmom_ çok erken söylemiş Benm 13 haftalığım gittim doktor dedi henüz erken bi Ay sonra görürüz dedi Ama erkeklerde kendini erken gösteriyor diyorlar
Asilmom55 Benmde doktorum 12 de boyle soylemisti erkek demisti ki erkek bebekler daha erken belli oluyor bence, 16, haftadada degismedi oglum oldu