aise_kazan EsoMom_ bende bakalim hastaneye no biraktim aricaklarmis asisitaniyla randevu ayarlaniyormus bekliyorum dönsünler gun alim :)
ikiprensannesii_ Seyda-06 benimde 11 haftada başladı. Hatta doktora bile sordum olabilir ikinci gebeliklerde erken hissedebilir bazen onun için eminim bebeğim biran zipliyo gibi oluyo günde bir defa filan
Seyda-06 ikiprensannesii_ evet evet hop hop ben 15 haftada kımıldadığını net hissettim 16 dayım 2 gündür tık yok alan büyüdü sanırım kese büyüyünce içinde kayboluyor o zaman hissetmek zor oluyor bebek keseyi dolduramadığı için
2cocuk2kopek ilayda_2309 bu haftalar tam hareket zamanı benimki de öyle ama hep aşağıda hissediyordum ben dün kontrol vardı baş aşağı dönmüş kafasıyla itiyormul o yüzdenmiş 🤦🏻♀️ korse falan verdi bel destekli genel olarak evde yatış modundayım
ilayda_2309 2cocuk2kopek bende bazen aşağıda hissediyorum ama doktor bı sorun yok dedi siz çok mu hissediyorsunuz
2cocuk2kopek ilayda_2309 mesela 5 dakika oturayım kalkamıyorum vajinama fena bi ağrı giriyor yatayım gene aynı
Gullu1094 ilayda_2309 hım öğrenir öğrenmez başka canım ins kendini gösterir bende başlamadım bklm 3 cu gebeliğim bnimde eğer erkekse herşeyi yeniden alcam ama kız işe gene alırım da kızımın kuculemlerden de var
RyaTrmn59 ilayda_2309 18 +1 ikinci gebeliğim ilki kızdı suanki erkek ve gayet hissettiriyor bazen aniden bısey oluyor hem korkutuyor hem acıtıyor ilk kizimda bu kadar hissetmiyordum
Ehjfjsjs Deletedmom_808 dün minik minik oldu bende canım devamı gelmedi ama o bile çok iyi geldi o an 🤗
Alya05 ilayda_2309 13 haftalığım 3. Gebelik hiç bişi hissetmiyorum Ultrasondan hareketlerini gördümde ben henüz hissetmedim
Kukoss Ya benim ilk gebeligim, 9. Haftada benim gunlerce boyle ara ara ama genelde yatarken seyirme oluyodu, suan 11 iz sabirsizlaniyorum :))) ilk nasil hissediliyo hareketi nasil tarif ediyosunuz :)
Kukoss Yektek22 tam cikiyo devlette bakilinca cok onceden bir gun geri dedi soruncada cihaz eski dedi niye
Yektek22 Kukoss bazılarının önde çıkıyormuş ya. Öyle olunca USG ye göre mi hesaplanacak son adete göre mi acaba