Yank Merhabalar 9 haftalık ikiz gebeliğim için fetal dna testi yaptırmayı düşünüyorum ama ikizlerde cok doğru sonuçlar alınmadıgını duydum ikizi olup yaptıran var mı varsa hangi firmalara yaptırmak mantıklı olur?
Bebegim3444 Yank ikizlerde ikili uçlu testler yanıltıcı çıkıyor onun için fetal yaptirmistim bende. Veristas firmasına yaptırdım. Gelip Ewden kan aldılar yedi ile on gün içinde sonuç çıkar denildi. Yedinci günü haber verdiler bana olumsuz sonuç yok diye doktoruma da gönderdiler raporu. İsviçre ye gönderdiler o zaman test için.
imcakir Ben yaptırdım, eurofinste Tam tersi ikili tarama testleri vs doğru sonuç vermiyor diye yaptırdım ben. Olumsuz bir durum çıkmadı, çıksa nasıl bir yol izleniyor sonuçlar nasıl çıkıyor açıkçası da pek fikrim yok
Yank Malesef ikiz gebeliğim sonlandı birinin gelişimi durmus o yüzden bu gonderiyr daha fazla cevap yazmanıza gerek yok
Dmlirmak Yank ayyy Allah’ım sabır versin sana gülüm geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekki üzme kendini olur mu dertleşmek istersen happy mom anneleri olarak burdayiz