Mariam2 Dürüm bu şekilde 13 Haziran pik gördüm ama gebelik negatif yapmışlar olmadığımi soyilemştim ama gaza gelip test yaptım erken biliyorum ama boyile çizgi çıktı sizce
Busranur_mnts Mariam2 yumurtlama 13 haziransa en erken 10 gün sonra yap canım diğerleri yanıltır şuan imkansız yerleşme en erken 6 7 günde oluyor
ppmerlina Mariam2 13 haziranda pik görmüşsün bugün 18 haziran yani 5 gün içinde spermin tutunup döllenip yerleşmesi bebek olması imkansız. Ah kadınlar kendinize bunu neden yapıyorsunuz niye beklemiyorsunuzzz
Mariam2 mother2 yumurtlamadan 4 gün sonra test yapmam cuma günü zaten tahiler yapılcak onu yaptırım ama bu pembe daha once boyile çıkmadı hep giri tonlarda ve zor gorulen gördüm
Busranur_mnts Mariam2 canım çoğu test yalancı da çıkartıyor 10 12. Günde test yap daha net çizgi çıkar
Busranur_mnts Mariam2 inşallah vardır canım sabırlı olmak lazım ben 7. günden test yapmaya başladım negatif çıkmıştı
mother2 Mariam2 ben erkenden başladım lekelenmeden sonra iki gün sonra pozitif gibi ama bı daha yapmadım
Busranur_mnts Mariam2 9. gün silik çıktı canım 8. gün de çıkmıştı ama gölge gibiydi ona da emin olamamıştım
Mariam2 Bu ara yıkadım geçmedi gecen boyile çizgi çıktı yıkadım geçti aslinda SONRA dan idrar gitsin sarlik diye yapmıştım ppmerlina