Gebe07 13 haziranda sipariş oluşturduk hala ne kargoya verildi ne başka bir şey hazırlık aşamasında diyor sürekli bu sayfa bu şekilde geç mi gönderiyor sıkıntı yaşar mıyım ki
Daisyy000 Gebe07 Kurumsal bir firma sıkıntı yaşayacağınızı sanmiyorum. Ben bicok büyük eşyayı mağazasından aldım.
zynpknt Gebe07 genelde e bebeğin kendi sitesi falan da geç gönderiyor yani 3 ürünü tek tek bile gönderdikleri oluyor temin ediliyordur sıkıntı yaşamazsınız firma kurumsal☺️
19Kubra03 Gebe07 Biz Şubat’ta puset almıştık 3 günde kargolandı. Site güvenilir de aldığınız ürüne bağlı öyle sorun olmuş olabilir ya da yoğunluk vardır.
Gebe07 Daisyy000 mağzadan alanları duydum bende hep bizim şehirde mağzası yok bende bebek arabası sipariş etmiştim ama gelmedi bir türlü ister istemez telaş yaptım
Daisyy000 Gebe07 Sorun olacağını düşünmüyorum. İsterseniz bi müşteri hizmetlerini arayın gecikme olduğunu söyleyin🌸
Ceydaaas1 Gebe07 biz ordan çocuk dolabı aldık 40 günü bulur depodan gelmesi dediler 15 gün sonra aradım müşteri hizmetlerini aciliyetu var erken doğum ihtimalim var dedim ertesi gün getirdiler arayıp peşine düşmek lazım yoksa sallamiyorlar
Ceydaaas1 Gebe07 onu gidip kendinizde alabilirsiniz biz ordan bebek arbasini kendi arabamizla gittik aldık