Fnur6435  Dün awox sonradan ikinci cizgi çıkardı. Bugün predictor ilk 5 dakika içinde silik çıkardı. Bat yarın ve karnım ağrıyor her an olacak gibi o yüzden yoktur diyorum. Bir de 1 gün kala silik değil de belirgin olması gerekmez miydi? Of kafam çok karışık neye inanacağıma şaşırdım.
asil15 Fnur6435 teste göre var gibi gözüküyor canım geç dollenme oluncada silik çıkabiliyor adet tarih geçince kan ver bence
momof3 Fnur6435 Predictor de olsa güvenmeyin derim ben.Bana da silik pozitif çıkardı hatta bundan daha berligindi ama hamile değilim maalesef geçen ay da aynı şey oldu.Direk kan vermenizi öneririm
Busranur_mnts Fnur6435 canım ben bi süre hep silik gördüm aşırı belirginleşme yoktu ilk gölge gördüm sonra silik gördüm ilk 10 haziranda yaptım 15 haziranda belli olmaya başladı
Fnur6435 momof3 ya silik çizgiye ben de çok güvenmiyorum da dün de awox 1 saat içinde ikinci bariz bir çizgi çıkarınca kafam o yüzden karıştı. Reglimin geçmesini bekliyim en iyisi
Mariam2 Fnur6435 oyile biraz daha net ama pik 13 haziran gördüm bu yüzden kafa karıştırıcı yine dayanamadım nasıl olsa tertemiz çıkar dedim ama sonuç bu
Nur81 Bence testlerin hepsi adete yakın bir silik çizgi çıkarıyor gün gün o çizgi koyulaşmazsa yoktur ben artık bunu öğrendim ne kadar iyi olursa olsun
Fnur6435 Nur81 bunların hepsi sabırsızlıktan oluyor işte aslında bekleyeceksin 1 hafta gecikirsen yapacaksın 😀 net göreceksin ama yook illa erkenden yapicam
ToprakYeliz Kızlar Buda benim bat 20 ama kahverengi bi akıntı geldi flaşı tıttuğumda arkadan belirgin var önden silik anlamadım sizce
Xaza Fnur6435 ben adet günü yaptiğimda da silik çikmişti, o gec döllenmeden oluyor canm, testte çok silik çikmiş çok küçük muhtemelen 3 haftalik falan. Kan ver en güzeli kan vermek Allah gönlüne göre versin 🤲🏻
Fnur6435 Xaza vereceğim de 2 gün sonra düşündüm yarın normalde regl olmam lazım olmazsan yarından sonra veririm kan
Nur81 Fnur6435 ben de öyleydim geçen ay baya çift gördüm negatif çıktı o çatlatma iğnesinden olmuş bu ay da yine erkenden yaptım ama direk kana gitmedim üç gün farklı farklı testler yaptım emin olunca gittim yoksa cidden silik çizgi hepsinde var