birmayismasali Kızlar 7 haftalık hamileyim çok afedersiniz ama büyük tuvaletim siyah rengindeydi yani ilk defa böyle bir şey gördüm. Neden olabilir acaba? Chatcptye sorduğumda demir ilacı kullanıyorum ondan kaynaklı olduğunu söyledi. Başka bilgisi olan var mı
minikelebek_ birmayismasali evet canım ondan kaynaklı bende şuan 27 haftalık oldum benimde ilk kullanmaya başladığım zamanlar öyleydi hatta bazen hala aynı,ama ben 7 haftalıkken sadece folik asit kullanıyordum 12. Haftadan sonra demirle vitamine geçmiştim
Hamdiyevural birmayismasali evet demir ilacı yapıyor bide kabızlık yapıyor korkulacak bişey yok normal bir durum
Busraakay_26 birmayismasali Demir ilacı alıyorsan ondandır ama 7 haftalık için Demir ilacı erken değil mi
birmayismasali Busraakay_26 bütün kan değerlerime bakıldı d vitamini ve demire başlandı. Doktor zaten 12. Haftadan sonra veriyoruz normalde ama senin değerlerin çok düşük başlayalım dedi. Demir ilacı bazen mide bulantısı yapıyor eğer yaparsa bırakırsın dedi. Yani çok şükür mide bulantım vs yok