Şuan emzirdiğim için uyuklamayayım diye sizlere yaziyim dedim..
Cumartesi günü nişanım gelmişti sancılarım vardı adet sancısı yaşıyodum. Pazar akşamı iyice zor yürümeye başlamıştım. Pazartesi günü kontrolümüz vardı daha erken saatte çağırdı doktor gittik ve 2cm açıklığım vardı. Zaten sancılarım da var ama ben çok daha fazlasına alıştırmışım kendimi psikolojik olarak o yüzden sanki yine muayene olup döneceğim sanıyordum 😅🫣 doktor yatış verdi hemen tabiki bi an doldum ağlamaya başladım korkudan değilde heyecandan boşaldım..
sonrasında yatışa çıktık ebeler hemşireler hepsi çok güzel ilgilendiler gerçekten. Hemen nst bağlandım çok yüksek düzenli sancılarım vardı. Başladım pilates topuna😅😅 10buçuk gibi yatmıştık öğlen artmaya başladı bu arada serum taktılar buscopan da verildi seruma daha hızlı ilerlesin diye dedi doktor. Bir kaç defada duş aldım herşey yolunda gidiyordu. 3cm açıklık dendi aradan kaç saat geçmişti tabi ben korktum açılmıcakmıyım sunimi vericekler diye.. sonra herşey o kadar hızlandıki birden sancılarım coştu açılmam 2saatte sanırım 8cm e çıktı tekrar odada sancıya devam ediyordum artık o son anlar Allah biliyor ben nasıl yapıcam diye düşünüyordum çünkü nefes al diyolar ya o kadar kasılıyosunki nefes almak çok zor.. ama yapıyorsun mucize gibi. 1saate doğurtucaz biticek dediler ama ben o sancıyla nasıl 1saati doldururum diye korktum çünkü sancı vuruyor iki saniye sonra tekrar aynısı.. 5dakika sonra ebe geldi muayene etti hemen doğuma aldılar çok şükür. Hepsi 8 cm ilerlememede çok şaşırmışlardı. Rabbim yardım etti gerçekten çok inanıyorum 🤲🏻 doğumhaneye gelmiştik hem bir son hemde başlangıcın olacağı noktadaydım. 5 dakika içinde kızım kucağımdaydı o anlar mucize gibiydi… dilim damağım birbirine yapışmışken ebe abla bir yudum su verdi onu ölsem unutmam şifa gibiydi.. tabi ben artık açlıktan yorgunluktan bayılmak üzereydim sonra plesantayı çıkartmaya uğraştılar bir türlü çıkmadı nadir olan bir olaymış. Meğer yapışmış yukarı.. Dr acil anestezi uzmanı çağırdı sonra bayılmışım uyandığımda odamızdaydık. Yani bayıltarak doktor içimi temizlemişti çok şükür herşey son bulmuştu.. gerçekten kızımı kucağıma verdikleri an tek söyleyebildiğim çok şükür yarabbim oldu rabbim her isteyene hayırlı zamanda nasip eylesin inşallah. Kucağıma verdiklerinde ağlıyordu sesimi duyar duymaz sustu bu nasıl güzel duyguydu anlatamam.. işte böyle bir hikayem oldu hep okurdum bende yazayım dedim Allah hepinize kolaylık versin bir avazda doğum yapın inşallah