Elwing6
Kizlar e bebek harici nereden yaptiniz yenidogan alisverislerinizi ? Ve ilk etapta neleri almaliyim? Ilk bebegim yavas yavas alacagim..once elektrikli sut sagma makinasi deniliyor?süt saklama kabi,biberon. Akliniza gelenleri markalarla yazarmisiniz?
Gizemburcuu
Telsiz chicco, bebek odası Pierre Cardin , süt sağma Makinesi lansinoh,göğüs ucu kremi lansinoh, bebek yağı bioderma,pişik kremi sudocrem,Emzik chicco kauçuk, hastane çıkışı İdil,bebek bezi Prima ,ıslak mendil uni baby,burun aspiratörü chicco, mama kaşığı Emzik saklama kutusu wee baby, biberon lansinoh, şampuan Seba Med, göğüs kalkanları avent,mama hipp, puset,4moms mamoroo,bebek için çanta,kendim için bir tane sırt çantası,kendime üçlü loğusa takımı ve 1 tane pijama takımı,bebeğe pijama takımı aldım altlı üstlü 5 takım, bir tane 10lu,iki tane 5li hastane çıkışı aldım,bolca çorap,zıbın aldım 10 tane falan, kıyafeti çok abartma derim çabuk büyüyecekler çünkü annem oldukça fazla yelek,hırka,patik ördü sağ olsun bir de oda dışında yatak odama koymak için bir anne yanı beşiği alacağım o kadar aklıma bu kadar geldi şuan