Buseylcn başarı selime hanım var iyi bir doktor en son iki üç ay önce randevular 1800 falandı
Avrasya Fatma hanım atilla bey var ikiside baya iyiler alanlarında doğum ücreti biraz pahalı muayeneler de 2500 veya üstü olabilir
Özel batı var yunus Emre göbekte o da 1000 tl muayene doktor çok tatlı babacan biri orta yaşlı
Özel Gazi hastanesi Oğuz bey ve kadın bir doktor var muayenesi 1500 tl normal doğum 27 bin sezaryen 34 bin tl her iki doktorda çok iyi çok başarılı özellikle Oğuz bey baya meşhur çok tercih edilen biri sırf onun için hastane değiştiren bir kitle var o nereye herkes oraya
Medikal park gop var o da shahla diye bir kadın doktor baya tercih edilen iyi bir doktor muayeneler 3000 tl normal doğum 55 bin sezaryen 65 bindi sanırım
Özel duygu hastanesi var orda da yeşim hanım var muayene ve doğum ücretini bilmiyorum ama orası da iyi güzel
Birde Ebru Coşkun özel kliniği var küçükköyde baya iyi doktor alanında tecrübeli başarılı da muayenesi 1200 doğum için anlaşmalı olduğu hastanelere gidiyorsunuz şuan 45 bin özel Gazi
90 bin de Vega avm yanındaki medistanbul hastanesi
Üç gebelikte hepsini deneyimledim genel olarak memnun kaldım ama tavsiyem doğum ücretine bakarak gidin bir hastaneye ben medikalpark gopa gidiyordum biraz maddi olarak zora girdik doğum ücreti çok fazla geldi şuan devlette doğurmayı düşünüyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin