Sevdaaeylul 16+3 gebeyim 2 li taramada doktor erkek dedi bugun üçlü tarama için gitti. Hem kıza benziyor hem erkege ilk defa böyle birşey le karşılaşıyorum bişey diyemicem burdan bakıyorum kız burdan erkek dedi çift cinsiyet mi bu çocuk ben anlamadım yanımda küçük çocuğum vardı onun yanında çift cinsiyet mi ne demek istiyorsun diyemedim devlete gidiyorum normalde yarın özele gidip baktırcam başına gelen var mı lütfen bişey diyin
Dnzslr Sevdaaeylul cinsiyet tahminden hiç anlamıyorum ama kendini sakinleştir çözememiş demekki bazı doktorlar kararsız kalıyorlar.yarın özele git için rahat etsin ama şimdi bu şekilde düşünüp canını sıkma sana ve bebeğe zararlı
Herseydenbiktim Sevdaaeylul Lutfen sakin ol, çok strese girmeyin tekrar bir doktora git ama bence 3 boyutluya girsen daha iyi olur net cikar. Her şeyiyle sağlıklı olsun inşAllah🙏🏻
1122334455 Sevdaaeylul bana 21 haftaya kadar kız dediler kıza benziyor dediler yüzde 90 kız dediler anam 24 te bir gittim erkek dedi dedim hocam nasıl olur kız dediniz dedim erkek erkek net şuan dedi 😱 tabi başka doktora gittim tekrar oda erkek dedi elime verdi pipili resmi şutladı beni ama insan bir kız mı acaba ya bir sonraki ay çıkar diyip beynim konuşuyor haftaya kontrolüm var bakalım değişmez artık erkekse kıyafete başlayacağım önceliğim sağlıklı olması ama sizin ultrasonu kıza benzettim benim kızlarımın böyle resimleri var yine de sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
MorKelebek54 Sevdaaeylul ozeldeki cihazlar daha kapsamli canim devlete gore. Devletteki cihazlarin cogu eski genelde anlayamamis olabilir o yuzden. İcin rahat olsun yarin ozelde anlasilir merak etme. Yarin bize de haber ver mutlaka merak ederim
Sevdaaeylul Dnzslr tecrübeli doktor bile ilk defa basıma böle bişey geliyor ben anlamadım degince panik yaptım artık ayrıntılı da söylerler ben bişey diyemicem dedi korktum kız erkek farketmez sağlıklı olsun da öle degince insan panik yapıyor
miniminibebek Sevdaaeylul yarın özeldeki Dr da aynı şeyi söylerse içiniz rahat etsin dşye fetal DNAyı sorun isterseniz Dr unuza inşallah öyle bi şey yoktur
Nutella- Kızımın aynı bu şekilde ultrason resmi var, ama bu kadar stres yapılacak bir konu değil bence illa ki biri olacak belki kordonu pipi olarak görüyordur ya da açıdan dolayı pipiyi göremiyordur kız gibi görüyordur, başka bir doktora gidin öğrenirsiniz