Mariam2 asil15 canm lh hormon pik görünce gitim doktora henuz erken olabilir mi düşündürüyor ama bu test çizgi pembe sizde gördünüz fotoğraf da ankcak çıktı
asil15 Mariam2 olabilir canım yakınında kan verebileceğin bir yer varsa bence hemen ver için rahat etsin ay inşallah vardır vallahi şimdiden adına çok sevindim
Slmcnmyeniben asil15 evet öyleymiş canım ben erken davrandım 🙈 elimdeki testler de bitti ne yapcam bakalım 😂
Slmcnmyeniben asil15 evet öyleymiş canım ben erken davrandım 🙈 elimdeki testler de bitti ne yapcam bakalım 😂
ToprakYeliz Kızlar banada bakar mısın şimdi yaptım ikinci çixhi kıl gibi gördüm bide flaşı tuttuğumda çizgi görünüyor ama kuruma çizgisimi bilmiyorum bide kahrenfş bi akıntı geldi sabah ilk idrarda bat 20
asil15 ToprakYeliz var canım bence kaset testle pek yanılma olmuyor adet günü sabahı yada yarın tekrarla varsa konulasir
ToprakYeliz asil15 açık kahverengi bi akıntı geldi sabah testi yapmadan önce kasıkşsrım inceden ağrıyor yani bilmiyorum inşallah vardır 😕
Slmcnmyeniben asil15 valla kuzum beklemek çok zor ya🫣 ama hiç umudum kalmadı biliyor musun artık belirti falan da yok zaten
ToprakYeliz Mariam2 bir gebenin günlüğü kaset testi arkadan flaşı tuttuğumda kuruma çizgisi görünüyor muydu acaba