Asya1122 Bebeğim çok hareketli bı bebek değil en başından beri ama tabiki son dönemlerde artmıştı hareketi . Şimdi yeri daraldı 34 olduk ama yani bazı yerlerde günde 20 hareket saymak yeterli diyor kimi yerde 2 saatte 20 hareket diyor sizce olması gereken ne
Kkardelenn1 Asya1122 bende sayma konusunda pek bilgili değilim 34+1 iz genelde hareket hissediyorum uzun süredir etmiyor gibi gelirse dürtüklüyorum falan korkuyorum ister istemez
bebegimmzgl Hiç saymadım canım ben 39 haftalığım şuan tam hareketlerini hissettiğim için sıkıntı ve sayma gereği duymadım
Nursah2 Asya1122 bebek hiç uyumasın mı tatlım 😅 hep vuramaz ya ki doğdun da bile genel olarak uyuyor bu bebekler anne karnında da öyle
Asya1122 Nursah2 uyusunda ama en fazla 40 dk uyuyorlar diyorlar neyse doğduğunda da aynı performansı beklicem 😂
Asya1122 Kkardelenn1 evet bende aynı durumdayım. Korkuyorum uzun süre hareket etmeyince dürtüklemiyorum çok ama bir de bir kaç gündür kasılıyor sanki ondan da korkuyorum
Kkardelenn1 Asya1122 korku hep var maalesef o geçmiyor inşallah sağlıkla huzurla kucağımıza almak nasip olur 🌸
eilf150 Asya1122 uzun sure hareketsız kalamdıgı surece saymana gerek yok cunkı butun hareketlerını hıssetmeye bılırısn
Asya1122 eilf150 teşekkür ederim evet geçen nst de hissetmiyodum hareketi muhtemelen yeniden isteyecek doktor dedim . Doktorum yok hareketi var dedi ve ben hissetmemiştim gerçekten