Mamiko_2020 Kızlar reglim 11 Hazirandı 10 haziranda beta 34,1di,kan testinin üzerinden 6 gün geçti yani dün 16sında tekrar kan verdim 766,1 çıkmış.Haftaya Salı günü randevu alsam Allah’ın izniyle keseyi görürüm sanırım ama kalp atışını duyabilir miyim acaba
Gamzeahmet123 Mamiko_2020 canım ben 5+6 da gittim kese göründü bebek yok dedi sonra 6 haftalıkken görünür dediler 6+2 de başka doktora gittim o da yok dedi sonra 6+5 de gördük bebeği ve kalp atışını tabi sende de aynısı olacak değil genelde 6. Hafta da duyuluyor diyorlar
Parlalina Mamiko_2020 ben beta 3400 iken öğrendim 4+5 ti. 4+6 da doktora gittim keseyi gördük 6+0 da kalp atısını duyduk
Beyzanury1234 Mamiko_2020 daha erken bence 6/7 haftada dinleniyo ben bugün dinledim 6+6 da kalp atışı vardı dinlememiştik bugün 7+2 yim dinledik
Mamiko_2020 Gamzeahmet123 haftaya Salı 5+1 oluyor benimde o zaman keseyi göreyim içim rahat etsin kalp içinde 10 gün sonrasına giderim garanti olur 🥰araştırdımda genelde sizinde yazdığınız gibi o haftalarda duyulmuş hep ☺️teşekkür ederim cevabınız için 🌸💕
Mamiko_2020 Parlalina Salı günü betam 9 binlerde oluyor tahminimce o zaman kesin kese görünür ama dediğiniz gibi kalp atışı için 10 gün sonrasına tekabül ediyor 6 hafta,o zaman tekrar bi ziyarette bulunurum 🥰
Mamiko_2020 Beyzanury1234 öyle mi 🥰kızımdan bu yana 5 sene geçti her şeyi unutmuşum 🫠Keseyi görür içim rahat eder sonrasında 6-7 hafta arasında giderim,teşekkür ederim 🤗
Mamiko_2020 [silindi] bekliyorum çiçeğim,henüz gitmedim 🥰gitmişken garanti olsun en azından keseyi göreyim diyorum.Salı günü gidicem inşallah,sizde durum ne ☺️