Mel-da3 Kızlar merhaba, uzandıktan sonra doğrulamıyorum uzanıp kalkınca bir yerlerden destek almadan yürüyemiyorum. Çokta kilolu değilim. Bazen oturup kalkınca da doğrulamıyorum bu durum normal mi yaşayan var mı
Esma006 Mel-da3 ben bir hafta çekmiştim doktora da gitmedim salak gibi hiç bir ilaç vs kullanmadım kendiliğinden geçti
Mervee09 Mel-da3 Benmde bel agrisi var biraz ayakta kalinca cok agriyo bide sol bacagm uyusuyo hissizlik oluyo halbuki magnezyuma 9 haftalikken falan basladim
Busra2013 Mel-da3 benimde ayni oyle sirtimda agrio belimde mesela suan uzaniyorum kalksam illa tutuncm agrio egilip bukilemiom 2 dk yurudukce aciliyorum bide 5.10 dk bi ywrde otursam kalkinca kuyruk sokumum Cok agrio
imcakir Mel-da3 şöyle ben de yattığım ya da oturduğum yerden aynı şekilde kalkamıyorum bence bu hamilelikle alakalı bir durum. Hele ki yatarken yan dönüp tutunup Yuvarlanmadan hiç kalkamıyorum😂
Mlk5656 Magnezyum eksikliğinden oluyor doktorunada sorup magnezyum kullanabilirsin ondan oluyor canım bende 24 haftalık gebeyim aynısı bendede oluyor
Teacherlla Busra2013 24 haftalığız benim de aşırı kuyruk sokumuma ve belime kramplar giriyor. Magnezyum da kullanıyorum ama bana mısın demiyor
Mel-da3 Busra2013 aynı bende öyleyim. Doktora gitmeyi düşündüm ama bi yandan normaldir heralde diyorum şimdi hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
Mel-da3 Teacherlla bende magnezyum her gün mutlaka bir maden suyu ve muz tüketiyorum hala öle olması çok garip . Şuan öyleysem 3 ay sonra vay halime diyorum kendi kendime
Busra2013 Mel-da3 aynen doktor bana magnezyum verdi bu tur seyler icin bide benim sab kasigimla sag bacagim ara ara adet olcm gibi agrio doktor magnezyum verdi onada
Teacherlla Mel-da3 ben de muz vs tüketiyorum ama ağrılar geçmiyor malesef. Allah hepimize kolaylıklar versin güzel bir şekilde atlatalım inşallah süreci 🌸
karayelebrar Mel-da3 bu durumu lütfen hafife almayın illa herkeste olacak diye bir şey yok ama ben gebelik ve emzirmeye bağlı kemik erimesi yaşıyorum aynı belirtiler bende de vardı önemsemedim her gebede olan şeylerdir dedim keşke önemseseydim ama nerden bilebilirdim. D vitamini ve kalsiyum eksikliğinden kemik erimem olmuş hamileliğimin son 3 ayında ve emzirme dönemimde bebek bütün vitaminleri kendine almış. Şu an belimde kemik erimesi ve iki kırık var bebeğime bakamıyorum lütfen lütfen ağrılarınızı önemseyin ve benimle aynı acıları yaşamayın.