Kızlar ikinci hamileliğim 22. Haftadayım Kızım da 9 aylık ☺ İlk başta herşey iyiydi ama şimdi karnım büyüdükçe çok zorlanmaya başladım ikinci hamilelikte zorlanan var mı ☺
2. Ye hamile olanlar sohbete 😂
Benimde kızım 2,5 yaşında ve ben 26 haftalık hamileyim benim kızım sürekli kucağımda inmek istemiyor 😵 zor oluyor bu aralar
Seilz ben kıyafet değiştirirken. Resmen belim kopuyor bakalım nasıl olacak da ikisine de yatişecegiz 😭
Benim kızım ilgi istiyor sürekli kıyafetimi değiştiriyorum bel ağrım Yok şuan da inşallah olmaz 😌
Yetişiriz 😌 kardeş güzel şey
12 haftalık hamileyim oğlum 6yasında bana hiç zararı yok daha da yardımı oluyor 🙏🏻 Kardeş şart 😍
Kbrars10 evet kardeş şart. Ben biraz daha geç düşünüyordum ama büyün önlemleri Almama rağmen Allah’ın taktiri 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Kızım küçük ama idare Edicem artık ☺
Benim kızımda 2 yaşına girecek bende 26 haftalık hamileyim erkek geliyor kızım çok kıskanç oğlan gelince ne yapacağız bilmiyorum
Bende 27 haftalık hamileyim kızım olucak oğlumda beş yaşında bana yardımcı oluyo kardeşini sabırsızlıkla bekliyo😍
Sedefhayri benim kızım bu aralar çok saldırgan herşeyi parmaklıyor sıkıyor bebeği nasıl muhafaza edicem bilmiyorum ☺
Oğlum 2.5 yaşında 14 haftalık hamileyim şimdilik çok zorlanmıyorum bakalım nasıl olacak yaşıyıp görücez
Paşam 7 yaşında ilkokul 1. Sınıf 11+ haftalığız yüksek ihtimal bir paşa daha geliyor oğlum da bana çok yardımcı odasını yatagını toplar toz alır çamaşırlarını katlar yerleştirir fazlaca bana düşkün büyüdü o sebeple etkilenmesin diye hep 1. Sınıfı Yarıladığında nasipse derdim rabbim gönlümdekileri verdi çok şükür rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
KubraatMacit valla bizimkisini yanlız bıraksan hemen halleder bebeği 😂😂😂
Benim kızım 22 aylık oğlum 13+3 şimdilik idare edyrz 🙂
KubraatMacit
Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın canım bende ikizlerime hamileydim birini kaybetmiştim 28. Haftada kalbi durdu doğum yapalı 3 ay oldu ve yine hamileyim çok şükür Rabbim nasip etti🥰